Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommar ännu en tid!

Sommaren går in i augusti månad.
Augusti med sin mättade luft.
Augusti med kräftfiske och surströmmingspremiär.
Augusti när barnen ska börja gå i skolorna igen.
Augusti när mörkret mer och mer kommer.
Augusti med fullmånen så rund och fin.
Sommaren 2020 som vi aldrig kommer att glömma.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-08-01 12:43



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Alla somrar bär på minnen.
De ser bara olika ut från år till år
2020-08-06

  Marita Ohlquist VIP
Med sommaren i våra minne, välkomnar vi Augusti, tar vara på och njuter av vad den har att erbjuda!
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP