Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Äldre text.


"Skörden är mycken!"


...men arbetarna få. Bild Google Text från 2015


Skörden är mycken.

Därför säger Jesus att vi ska bedja skördens Herre,

att han sänder ut arbetare till sin skörd. Matteus nio.

Detta sa Jesus då han såg folkskarorna och varkunnade sig över dem då de voro misshandlade och övergivna, såsom får utan herde.

Jesus predikade evangelium om riket och botade allt slags sjukdom och svaghet bland folket.


"Se er omkring.

Fälten har redan ljusnat

och är mogna för skörd."

Johannes 4:35




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-01 12:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Jesus är svaret
han som är vägen
sanningen & livet
kärleken!
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP