Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är förvånad över att reaktionen mot det ökade våldet inte är större? Vi uppmanas av profeten Jesaja att söka Herren, medan han låter sig finnas och åkalla honom, medan han är nära.2019


Våldet ökar som ett ris för ogudaktigheten.

Våldet reser sig till ett ris för ogudaktigheten
Från 2012

Jag är förvånad över att reaktionen mot det ökade våldet inte är större? Vi uppmanas av profeten Jesaja att söka Herren, medan han låter sig finnas och åkalla honom, medan han är nära"Våldet reser sig till ett ris för ogudaktigheten"

säger Hesekiel och "övermodet grönskar"

"Änden kommer" är rubriken på kapitlet



Köparen må icke glädja sig

och säljaren må icke sörja

Säljaren får inte tillbaka

det han sålt



ingen som lever

i missgärning

ska kunna

hålla stånd



Silver och guld

ska kastas ut

på gatorna

och ej kunna rädda

på Herrens vredes dag

ty man kan ju inte

äta dessa ting



det blev en stötesten

till missgärning



"Dess sköna glans

använde man

till högfärd"



Man ska få tigga

profeterna om syner

prästerna skall komma

till korta med undervisningen



Vi uppmanas att söka Herren

medan han låter sig finnas

och åkalla honom

medan han är nära




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-01 13:07



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Jag är också förvånad. Det har nog blivit en långsam tillvänjning, tyvärr!
2020-08-05

  mare VIP
Amen till dina ord
som för många
är en dårskap
men inte för oss
som har får möta
honom, Mästaren!
sanningens Herre!
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP