Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Uppenbarelseboken 1 av Johannes av Patmos, en pastor från slutet av det första århundradet landsförvist för sin tro THE MESSAGE Bild Google


Se Han kommer med skyarna.

Ära och styrka åt Kristus,

som älskar oss,

som tvättade våra liv rena

från våra synder med sitt blod,

som gjorde oss till ett rike,

till sin Faders präster,

för evigt - och ja, han är på väg!


Alla ögon ska se honom

komma ridande på molnen;

de som hånade och dödade honom ska se honom;

människor från alla folk och alla tider

ska riva sönder sina kläder och klaga.

Ja, må det ske.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-01 13:50



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja., han offrade sig för oss, å hur det ska ske i de yttersta tiderna så fint det skall till predikar sällan prästerna om!
2020-08-04

  mare VIP
Vilken dag det ska bli
när min Jesus jag får se
tänker på en sång..
ord kan inte förklara
vad som kommer ske
vi fortsätter vänta
hoppas & be
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP