Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rollbesatt sommarliv

Insekts surr
och hundars
gläfsande på håll

Kanhända om
man har tur
hörs även en
trumpet spela
något ur
en operett

Låter som
Csardasfurstinnan
på nåt sätt

Men vad
det är
spelar kanske
ingen roll

Bara att
de sköna
sommarljuden
vart och ett
besitter en roll

Nu när sommaren
blivit rollbesatt

Och lever
teaterliv

Dag som natt





Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-01 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP