Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanmjölk

Kunde inte skilja mellan ”kan inte och vill inte”.
Ville väl inte.
Sökte istället alltid det rätta svaret,
den bästa reaktionen,
det naturliga fördomsfria.
Letade främst i den andres anlete.

Samtidigt gjorde jag det,
gjorde det ”omöjliga”.
Jag var omöjlig, från mitt eget perspektiv.
Nu, nu gör jag som jag vill.
Lever min potential, potentiellt.
Om jag bara vill, vill säga.
Skrattar ni?
Men, ett ögonblick.
Momento, pronto, possibile. May be.
Vill ni?
Vågar ni, vågen fri?
Veta?
Vill ni veta vad ni vill veta?
Vet ni vad ni vill veta?
Hur vet ni vad ni vet?
Veta, vilja, våga, och, vikten över all övervikt: skillnaden däremellan?




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-01 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP