Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation vid insjö

Vatten till midjan

Bara jag insjö och skog

Fiskslag på ytan




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-01 17:12



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kanske ett kastspö och fisk.
Var mediterar man bäst om
inte vid eller i vatten.
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP