Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sensommardagar

Kal bergssluttning i sensommardagar.
Träden urholkade och gråbleka,
inte ens ekorrar och bladlöss
bebor dem längre.
Jag minns rosenskira ögonblick,
och vinden som sätter
halmstrån i dans.
Ingen mer lyster.
Precis som för Orfeus,
försenad och desperat,
är sommarsolen
för mig evigt hånande.




Fri vers (Fri form) av Kajsa M
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-01 17:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint! Du är så duktig.
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa M