Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


koppla av


Logga ut

Inlogg och uppkoppling
krävs på ditt jobb

annars kan du av chefen få nobb

Din ledighet ställer på dig inga krav

så logga ut och försök koppla av




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-08-01 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP