Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnaden sjunger jag ditt namn

Ditt namn
vill jag måla
över himlen

I regnbågens
alla glädjefärger

Jag vill sjunga det
för trädens
alla spelande löv

Viska det mjukt
intill ditt öra

Men jag kan inte
Vågar inte ens
uttala det högt

Du är inte här
Inte hos mig




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-08-01 19:26



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Berörande stilla
innerlighets
Skriftat!
2020-08-03

  Kajan VIP
Så vemodsfyllt och smärtsamt, all återhållen glädje. Denna text berör och väcker tankar.
2020-08-03

  bibbi ahrnstedt
Fint och så svårt det är att inte ens uttala hans namn
2020-08-03

  BenGust VIP
Som en kärleksvårs hänförelse.
2020-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP