Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den ende nye neo


Livet för dummies 28


löftet fäster blom i Indras skugga
och du måste kunna alla roller
ödet ser din sociosexual gnugga
platoniskt sokratiska paroller

låt fysiskt nätlägga vår skugga
för att byta genom våra roller
och se den ende ensam gnugga
hällristade marxiströda paroller

den siste räds endast sin skugga
spelar mycket passivt alla roller
smeka flaskan aldrig gnugga
prosaiskt inpostade paroller




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-02 08:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd