Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt började med ord

från planeter till sandkorn 

denna vågformiga energi 

den innesluter våra grundbetingelser

 

alla färger i det vita ljuset på svärtan 

varje realitet på vår ofantliga skala

min uppfattning har du när du ser det

 

ordet med vissa stavelser gick mig förlorat 

en syntes av sannings kvävning 

ord av ord av ord

 

dina ord har aldrig varit mer än just ord

Du vill påvisa annat men ändå frågar du mig?

Om och om och om igen


som att du inte har förnuft. Jag 
ger dig detta....

Vatten är   inte en skapande kraft, det är det första ämnet

med vilken alla andra ämnen utvecklades....

 

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-17 18:23



Bookmark and Share


  P-E-H
Väldigt vackert med bilder som berättar om en relation fylld av ord...

Härligt flyt.

Gillar den här mycket. Bokmärke!
2020-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP