Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En flicka blir skjuten vid en bensinmack


Det var inte meningen

Tidningsrubriker
Gängskjutning i Stockholm och
en flicka dör för att hon var på fel
plats vid fel tillfälle.
En annan person skulle dö.
Damberg tycker att det är förfärligt.
Han svarar vi får fler poliser och nu
får det vara nog. Vi jobbar på
förebyggande hjälp för att få slut
på detta inferno.
Obegripligt! Dessa ord är som ett mantra
och utvecklingen går mot katastrof.
Rimfrosten töade bort medan besluts
fattarna visar sin oförmåga att
skydda sin befolkning.
Har man ett laddat skjutvapen och trycker
på avtryckaren finns inga förmildrande
omständigheter.

Samhällsnedbrytarna har fritt spelrum!

Rättsstaten faller ihop som ett korthus!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-02 17:46



Bookmark and Share


  i af apa
Så rätt! Vårt korthus faller ihop. Ja, en rakryggad teXt!
2020-08-09

    lydriket
En sann bild av ett land på dekis. Och en ovanligt rakryggad text. Bravo.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP