Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lära konstens fackla tackla!

Nå´n sa, de som gillar konst
har lärt sig konsten, att på ett gott sätt leva
därför lever de längre...

Nå´n annan t o m sa
att konstutförande borde ju också
räknas som en sport...

För få utom konstnärerna själva
har förstått, att för det mesta stå
framför staffliet och skissa och måla
i timmar, det gör att man måste ha en
väl trimmad kropp som klarar
jobb i olika ställningar utan att vråla...
Mycket kan bli enformigt...
Och oftast i stillhet...
Men det är ju bara
för konstnärer att lära sig
även den konsten: Att tåla!






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-08-02 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt