Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semestern slut...och då spås det vackert väder igen...suck

 

 

Romeo och Julia

deklamerar Shakespeare i

en röd Saab Sonett

“when her lips where ready for his pay

he winks and turn his lips another way”

 

Hamlets vara eller

icke vara dödskallen

oklart om den finns

som varning på House of Prince

hårda cigarettpaket

 

Jo Nesbø kanske

vet skrev ju också Macbeth

sicket snickesnack

snubblar på orden i jakt

efter en meningsfull text




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-02 18:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bark on the tree of bicycles, maybe one will try that vehicles, sunday comes again this very morning, an other time sun is like a warning, try to eat one English pickles...
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP