Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vägen blir lätt och tiden lång


Börja om

Hur kan du börja om min vän
se på allt vackert som kommer sen

se på din kraft se din vackra själ
som alltid har velat dig så väl

vägen blir lätt och tiden lång
allt blir en sång allt blir en sång

ditt liv är en glittring på havets våg
allt jag såg allt jag såg


© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-02 19:07



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så livsbejakande
2020-08-10

  Marita Ohlquist VIP
En vacker text, uppmuntrande och trösterik!
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt