Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde ...


Jag hade en älskling en gång för länge sen ...

Jag drömde att jag mötte dig igen en vacker dag ...
Du log och tog mina händer i dina.
Du sa att du saknat mig, att du längtat efter mig,
och att du alltid älskat mig.

Jag drömde att vi satte oss i solen ...
Du sa att allt var annorlunda nu, att du förstått
att du duger som du är, att du som alla andra människor
är värd kärlek och uppskattning, och att du nu äntligen
funnit sinnesfrid.

Jag drömde att vi pratade länge och innerligt ...
Jag sa att du betytt mer för mig än du kan föreställa dig,
att min kärlek till dig är evig och utan förbehåll, och
att jag vill att du ska vara lycklig, med eller utan mig.

Jag drömde att våra blickar möttes ...
Vi lovade att ge varandra utrymme att växa,
och frihet att vara dom vi är, att villkorslöst
älska varandra, och alltid finnas i varandras liv.

Jag drömde att jag vaknade en vacker dag ...




Fri vers av Jonas Brywe VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2020-08-02 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Brywe
Jonas Brywe VIP