Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upp i RÖK





häng lång och mör
och kom stekt till grillen
marinera tankebubblor
i sekunder för länge och vad händer
under natten lilla vännen
förklara askan i luften
och bromsspåren på fracken
att vissa slukar all bensin
innan dom har lämnat macken

wooooooooooo

eller så brann den, konstapeln
gick och tänkte på allt, hare
svart på vitt att vitt är svart
skriv detta i mitt pass: att se nåt sprängas
och bara tycka det är vackert, visst
spegla elden i skor
och sen vända på en klack

ja




Fri vers av Love Död
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-02 22:12



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Spännande dikt med målande bilder som triggar fantasin (vad var det som brann upp?).
2020-08-03

  Hon kallar sig poet VIP
Grym här också....och på insta ;)
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död