Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Präriekod



Månskuggsavkodning.


Bisonoxars tysta led.


Djuprötternas gräs.


Någon har hittat ett kärr.


Prärievargen skrockar.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-02 20:19



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Läser en bild av stilla djup natt ...
2020-08-05

  Lena Själsöga Keijser
dina ord
målar denna vackra bild

2020-08-03

    Lena Staaf VIP
Fin bild av bisonoxarna men där man undrar oroligt hur det ska gå för dem.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP