Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du inte ge mig en liten bit utav din kärlek

Den som jag hyser för dig då du är en helt underbar
tjej som passar sig helt för mig
Känslor som svajar med vinden när jag ger dig
en liten puss på den ena kinden
Ett litet intyg på min tillgivelse att du berör mig
Att jag tänker på dig då jag hoppas att du även tänker
på mig lite ibland
Då min kärek till dig är helt sann
Så tror du att du kan ge mig en liten bit av din kärlek
Vilket skulle glädja mig jättemycket söta och rara, Ann.

Ken Cassel
2/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-08-02 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel