Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda som du behöver göra

är att fråga mig lite snällt, så ska jag mer än gärna
ge dig ett svar på alla de frågor som du har
Om jag nu har några svar att ge till dig?!
Så om du frågar mig lite snällt, så är jag den sista att
ifrågasätta någonting och hålla på att bråka
För jag har väl aldrig varit omöjlig förut?
Så varför ska jag börja vara det nu då det som du säger
till mig, stannar mellan oss två
Och det skulle aldrig falla mig in att någonsin
ta det emot dig
Nä, det ligger inte i min natur, att bete mig fult
som om jag vore ett litet vilt djur och inte en
riktig människa
Så om det är något som du undrar över behöver du
bara fråga mig lite snällt så ska jag försöka ge dig
alla svar...

Ken Cassel
2/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-08-02 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel