Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad måste jag göra för att lyckas nå fram till dig

och ditt hjärta
För att det ska bli vi två
Jo, snälla du
För att gå här helt ensam och kärlekskrank i dig
ger mig just nu inget annat än smärta
Jo, för det gör så himla ont både innanför mitt bröst
och i mina tankar och i min själ
Hoppas att du kan förstå det
Allting känns så himla fel
Så försök att förstå hur jobbigt det är att gå här helt
vilsen och som helt uppslukad av dig
Ingen lek, vill jag påstå
Så kan du inte visa mig vägen, så att det blir vi två?

Ken Cassel
2/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-08-02 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel