Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med tonerna ifrån en magisk gitarr

och med en sångare med en helt underbar röst
följer jag med i takterna
Takterna som ger mig lite tröst
För jag har ju för tillfället inget bröst att luta mig emot
så nu är det musiken som får lov att råda bot
på mitt välbefinnande
Så jag sitter bara här och gungar med medan jag
drömmer mig bort med dig!

Med tonerna ifrån en magisk gittar!

Ken Cassel
2/8-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-02 22:31



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, musiken gör en glad och är en hjälp och en tröst i alla lägen
2020-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel