Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


silhuett


Månglans


Jag ser dig tydligare
i månens sken
än i solljuset

silhuetten träder fram
och dina konturer utkristalliseras

Ryggens böjning
och näsan

där ser jag den

Kom så dansar vi
en måndans
i månens glans

innan den går i nedan




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-03 00:16



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint skrivet om en sådan längtan
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP