Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramlöst

 

Kramlöst

 

Inte ta på,

men beröra

Hjärtat talar

Ögon visar.

 

Hudlöst

 

Platonisk kärlek

Nya vägar

Nya möjligheter,

nå varandra.

 

Umgänget blir mera ärligt

Kärlek

mera likt sitt ursprung

Inte slentriant

som

kramar utan mening

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-03 00:32



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Men om båda har munskydd, plasthandskar och heltäckande kläder. Får man inte kramas då?
2021-01-23

  aol
En kram är ju ändå en kram vännen men jag förstår vad du menar .
2020-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP