Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi vackra poeter

vi excentriska själar
med konstant skrivklåda
under vingklippta naglar
vi som vill skriva ut
det som imploderar
hitta orden som vässar pennan
sätter rätt före fel

vi med prickar över i-na
som vill skriva alla tider
helst hela dygnet
vi som lämnar ut
det som ingen vågat
sanningar om universums rymd
om korparnas vingslag

vi galna fattighjon
med känslor utanpå jackor
behov av bokstavsutlösning
vi som kantats av mirakel
omformuleras till rim och reson
det är natt
då föds flest ungar




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-03 10:21



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Skrev den på natten men la ut den på fm. Måste ju kolla igenom texten så jag inte skrev i sömnen. :)
2020-08-03

  SatansSon VIP
är det förresten du som gjort illustrationen? fin tavla.
2020-08-03

  SatansSon VIP
men denna skrevs på förmiddagen. ursäkta att jag inte förrns nu kommenterar. men har haft supporttelefon på min imac hela förmiddan.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP