Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norrskenslöpor och stjärnebrus



om norrskenslöpor



oceaner av stjärnbrus



och månvarven dit.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-08-03 09:10



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Himmelskt vackert med stor dramatik !
2020-08-05

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk Haiku med hissnande perspektiv!
2020-08-04

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Universell skönhet!
2020-08-03

  Elinor Sörensson VIP
Känsloskimrande stjärnskönhet.
2020-08-03

  Lena Själsöga Keijser
evig i skönhets intighet...i min värld är intighet vacker
2020-08-03

  Öknens Ros VIP
Storslaget skådespel.
2020-08-03

    Lena Staaf VIP
Det vackra och stora i oändligheten.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP