Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åk-tråk-sjuka




När platsen ligger
Utanför alternativet


Vad gör man då?


Ringer i.a.f inte
till Hemtjänsten


Och gubben Einstein
Har inget svar i sina
efterlämnade skrifter


Får gå omkring som
den undrande människa

Man faktiskt är
sen barndomen.
;)














@@sefarge@@




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-03 09:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Allting kan inte nås
gunås
2020-08-04

    Lena Staaf VIP
Det är många frågor som saknar svar. Vi får själva formulera svaren. Men alla,tänker inte utan ångar bara på.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP