Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begränsningsfri

begränsad frihet ökar

en längtans ödslighet

låt inte tiden stanna

i hindrad avskildhet

 

en längtans ödslighet

som ständigt värker fast

i hindrad avskildhet

förstärkt av skärpt kontrast

 

som ständigt värker fast

ett uppror blev ett svar

förstärkt av skärpt kontrast

där muren stannat kvar

 

ett uppror blev ett svar

i asken var förvarad

där muren stannat kvar

en utväg uppenbarad

 

pantoum




Bunden vers (Annat versmått) av Inez L
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-03 10:12



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Mycket bra text, intressant till innehåll.
2020-08-22

  BenGust VIP
Ett slags logiskt resonemang som når ett avgörande.
2020-08-16

    ej medlem längre
Jag gillar hur du formulerar dig i texten.

2020-08-07

  TrollTörnTrappan VIP
Gott om möjliga lager öppnar upp sin labyrint genom dessa sköna begränsningar..!

Hur avskildheten är hindrad blir intressant... medan annars hindren brukar avskilja?!? Isolering kan ju vara önskvärd likaväl som tvärtom. Eller så betyder det helt enkelt att någon är både hindrad och i avskildhet samtidigt?

Hursomhelst stilfullt pantoum:at!! [märker att jag brukar pantoum:a lite längre rader...]
2020-08-03

  Nanna X
Välkommen i pantoum-gänget! Skickligt vävt ; )
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L