Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig

jag hann inte säga hej då

du sa det till mig

men jag förstod inte

efteråt när du var borta

förstod jag dom tysta orden

ditt kroppsspråk

sa kärleksfullt hej då till mig




Fri vers av D.Adder
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-08-03 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

D.Adder
D.Adder