Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Öppningen till så mycket


Dörren



Jag var vägen dit,
Du va öppningen jag gick förbi,
Så svårt med tillit,
Men Du gav ringar och perspektiv

Modet att lägga ner tid,
Det är stilla när du ligger bredvid.
Framtoning är varmblodig som vin
Dörren är öppen och full med liv,
Jag klev in




Fri vers (Fri form) av Ettväxandefrö
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-08-03 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettväxandefrö