Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatteverket goes into the woods



Den som tjänar mer än 12 500 kronor på att sälja bär eller svamp ska betala skatt för den del som överstiger den summan.

Har man kostnader för att plocka bären går det att göra avdrag för dessa, om de överstiger 12 500 kronor.

Har man inga som helst andra inkomster får man sälja skogens godis för 20 008 kr.

Kontaktpersoner för media
Pia Blank Thörnroos, rättslig expert, 010-574 16 67


ps.

Du fuskar väl inte.....




Övriga genrer (Satir) av Gunnar Hilén VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-03 12:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Hejsan har biinkomst.Från bär o honung
Samt försäljning på marknader
Och eget hembränt. Hur
Mycket Skatt ska jag
Betala?undrar Oscar
Hemul från Obbola
Medans Banker o
Storbolag drar
Undan miljarder
i skatteavdrag.
Även Till
skumma
Skatte-
paradis?
;)


-



2020-08-03

  Onomatoprofet VIP
Fuskar alltså. "Hej jag har plockat svamp för 30 000, hur mycket skatt ska jag betala?"
2020-08-03

  Onomatoprofet VIP
Blir man frihetsberövad om man gör det?
2020-08-03

    ej medlem längre
:))

men vad är den årliga inkomstgränsen för skatt?
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP