Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta på mina sår

Jag vill att dina vackra fingrar
plockar ur glasbitarna i mina sår.
Jag vill att dina vassa naglar öppnar upp
och rensar det som växt ihop i flera år.

Jag vill gråta när du renar mig
från det som skär där inne.
Jag vill huttra av köld
när du steriliserar mitt sinne.

Jag vill att du bränner ihop såren
efter allt rensande och plockande.
Jag vill att du smeker min arm
och ser mig i ögonen lockande.




Bunden vers (Rim) av Silversmak
Läst 184 gånger
Publicerad 2020-08-03 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silversmak
Silversmak