Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julia tänker för sig själv och finner ingenting

jag glömde visst bort
vad jag sökte efter när jag var yngre
kanske var det mig själv jag ville finna
eller se alla de stjärnorna lysa just på ditt glitter
eller så var jag sugen på att klia i mitt inre dna
alla mina släktingar som levt så länge i östeuropa
och så sitter jag här i en lägenhet i Borås och bläddrar bland skivor
allt det där sökandet känns inte viktigt längre
jag är 40 år och snart 41 år och livet känns för en gång skull bra




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-03 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP