Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augusti

Vänskap som smultron på strå.
Bland det vackraste.

Med närhet som för oss samman.
Gör mig hel.

När lugnet smeker.
Jag älskar.

Blundar och drömmar svävar.
Moln av oss själva.

Kärleken glittrar.
I mitt hjärta.

En dag då augusti vilar.
Med sin hand mot mitt bröst.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-03 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP