Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Fröken Corona är den verkliga globetrottern. (Bok)


Fröken Corona är faktiskt överallt - SAMTIDIGT - denna globetrotter. Pandemin som hon startade i Kina har hon introducerat och presenterat i snart sagt alla länder. Hon har stängt gränser mellan både länder och världsdelar. Och närheten mellan män och kvinnor. 
Begreppet "Me-Too" som upprörde och engagerade många har fröken Corona gjort till sin "hjärtesak". Tack vare henne vågar inga män - nästan - komma närmare än kvinna än på högst 2 meters avstånd. Det är bara på sådana ställen som IKEA och skobutiken Jerns som man kan komma lite, lite närmare. Där gäller 1.5 meter. Inte närmare. Så fröken Corona har satt STOPP för alla närgångna män!
Så man kan säga att hon - innerst inne - är omtänksam mot sina medsystrar. Och detta visar sig också i den tragiska statistiken över antalet döda. Det är flest män som dör. Fröken Coronas piska når långt, och träffar mest män.
Övriga genrer (Satir) av Bengt Malmsten VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-03 18:34Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Män är hopplösa. En del läsare är just män och faller de inte i farstun så faller de till föga någon annanstans. En kvinna har sagt att män faller för en eller annan människa klädd i uniform. Tänkte genast att så skulle aldrig en kvinna göra, hon ser nog genast om en man fått något innanför västen... för kläderna har han i alla fall ofta på sig.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Malmsten
Bengt Malmsten VIP