Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda ekonomin (Min klimatkamp 3/8)

Vi måste rädda ekonomin, sägs det. Utan en fungerande ekonomi blir det inga jobb, inga skatteintäkter, och inga klimatsatsningar.

Ekonomi betyder hushållning med knappa resurser.

Evig tillväxt, oreglerad rovkapitalism och gränslöst resursutnyttjande är inte den ekonomi som vi borde rädda.

Jag upprepar: ekonomi är hushållning med tillgängliga (knappa) resurser.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-08-03 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP