Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå ut i blom

 

Visst gör det ont

när vi skiljs åt en smula

då tonar sig dagen

i grånad och dis

 

visst följer jag steget

som tystar sin sula

och visst känns det fattigt

för en ensam novis

 

ja ljudet av stillhet

som inte livet begär

den kommer av stunden

så dyster och tom

 

en koltrast försöker

sin stämma så fjär

att närma sig hjärtat

och åter få det att slå ut i blom.

 




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-03 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP