Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isdrottningen

Isdrottningens läppar värms upp
och börjar långsamt tina.
Hon är farligt nära och huvan
skyddar bara ytligt den fina.

Elden i den förbjudna kärleken
speglar sig i hennes blick.
Hon smälter sakta av elden som rånar
henne på tronen som hon nyss fick.

Där inne vaknar ett brustet hjärta
som sytts ihop med tråd.
Hennes vänner varnar henne ofta
men hon lyder inga råd.




Bunden vers (Rim) av Silversmak
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-08-03 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silversmak
Silversmak