Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

nykokt

du ryker

 

jag har sett dig

då när du är hela dig själv

 

enkel

anspråkslös 

                 perfekt

 

jag vill kupa mina händer runt om dig 

då när du är 

precis vaken 

porlande 

för att välkomna mig

om morgonen

 

jag blåser 

du är alldeles

för varm 

ibland bränns du på mina läppar 

men jag vill ändå alltid

ha mer 

 

du är

lika många sockerbitar

som du vill ha i ditt kaffe

du är eftersmaken i min mun 

 

och det spelar ingen roll 

att du ibland hinner kallna 

jag vill ha dig lika mycket 

ändå 

 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 354 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-03 20:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en helt underbar skönmästerlig skrivelse
2021-01-23
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad