Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ENAHANDA ALLEHANDA

Läs Enahanda Allehanda

Inget nytt har hänt

Du står blasé på din veranda

Lyset har du tänt

Den ende redaktionsmedlemmen

stirrar undernärd

Här finns det inga scoop att hämta

Monotona värld!

 

LARZ GUSTAFSSON 3/8 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2020-08-03 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP