Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och om jag förstod allt det där med sociala medier skulle jag ändå vara ensam då?


bär oss hit

om du ändå var så där fantastisk
och också i närheten
din text helt utan vv och söker seriöst
allt man inte fattar
med den nya tiden

kan vi inte bara gå på kalas nån dag
eller finns det inte sånt längre

allt jag skriver nu är bara skräp naturligtvis
men en liten dopaminskjuts får man väl ändå tacka för
eller är jag för påträngande nu?

det är nåt konstigt med huden mellan
ska jag berätta det nu eller sen
ska jag säga att jag
hur mycket ska jag hålla hemligt vill du
inte ha mig tonartshöjning måsar på ett tak

och det blir natt och jag drömmer åter om dig
vi tar väl ris och såpbubblor och rökmaskiner
stekte fläsk 1986
och vi borde aldrig träffas igen
för jag vet inte ens
blodgrupp eller stjärntecken
jag borde leta efter sånt
tecken på samma




Fri vers av räddare/antenner
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-08-03 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räddare/antenner
räddare/antenner