Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttfågel

Flyttfågel lilla, sommaren snart är till ända.
Snart är det höst.
Det är nu ditt liv på nytt kan vända.
Låt ångesten släppa ditt bröst.
Bergfink, eider, knipa och vråk.
Ge dig ut på nya stråk.

Fly inte ditt inre, låt gråten göra dig fri.
Löven ska snart skifta färg.
Ditt liv är ditt eget, du vet vem att bli.
Kärlek kan inte flytta berg.
Svan, duva, stare och lärka.
Av sorg kan ett hjärta värka.

Flyttfågel lilla, även sommaren kommer tillbaka.
Välj omsorgsfullt vad det är du vill försaka.

??




Bunden vers av Hjortronblomma
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-03 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hjortronblomma
Hjortronblomma