Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorg


Älskade storebror

Älskade bror

29 är sedan gick du till en annan plats

det är så länge sen men ändå inte

du fattas och har gjort det länge

Den här dagen står alltid ett ljus tänt

det är för dig ljuset brinner

aldrig glömma, alltid minnas dig

3 augusti 21.05

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-03 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP