Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar av glas

 

 

En soluppgång doftar nyslaget hö 

 

En tunga fast i ett stelnat fotografi 

 

kommer bakifrån tar din hand 

i min. Fort. I vimlet. 

 

Solen steker. Ska hem till ditt. Men du 

släpper inte. Låtsas inte ens förvånad. 

Bara går och går och går 

 

Vet att den är vår. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-04 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP