Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


augustinatt

 

 

månen låter vakan bedåras

skyarna framför

sänker taket och visar omfamningen

 

tanken talar trött 

att visst kan månen omfamnas

bara molnen når högt och omkring

 

lyssnat har den gjort länge

på tankens urminnes kraft

och auran ger orden ljus för vidare färd

 

ödmjuk inför nattens bild

vandrar skyarna i sakta mak och bortom

anas bortgångna kära i evighetens rymd

 

 

©tk. Bild och ord.

 

 




Fri vers av thyra
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-04 03:07



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Mycket fint diktatman känner atmosfären i augustinatten
2020-08-06

  SatansSon
här skrev du bra thyra, trodde förvånad först det var en gammal dikt från min penna. sen såg jag att det var du. bra diktat.
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra