Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjunges i bluestakt


California love

You broke my hart
in search for love
took my hart away
won't give it back
for all the days I lost

I searched in vane
to find me another babe
I thought it was you
but I was wrong

I am moving to the bar
goanna push it to far
trying to let you go
but i miss you so

I am driving away
away from you
leaving you behind
back on the road
searching for another love

In California sun
I found my way
Love is in the waves
surfing makes my day




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-08-04 07:39



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Så bra blues-text!
2020-08-04

  Öknens Ros VIP
Passande text för en bluessång, bra.
2020-08-04

  bibbi ahrnstedt
Svårt att släppa taget om en svunnen kärlek, fint skrivet!
2020-08-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet när en relation har spruckit!
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP