Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runda kobbar och vassa skär


Runda kobbar
och vassa skär
när sommaren
är här

På kors och kryss
in mot någon hamn
lutar segelduken
i vind

likt en uppblåsbar
kind

Vit som ett lakan
på tork
över fjärdens gäss
och vida golv

Saxar vi in
mot kust och vik
över öppet hav

Med stora
skridskoskär

Glada över
sommaren
som äntligen
är här




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-08-04 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP