Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig lite grann

Jag saknar dig lite grann min vän
du vet det nog inte än

Mina tankar hos dig ofta finns
men du har ju redan så många andra kvinns...

Vem är jag att konkurera
med dem och kanske flera

jag vill ha dig för mig själv att krama
utan att behöva ha regler strama

Älska mig och ingen annan kvinna
om det är mig du faktiskt vill vinna.

Jag är hård men rättvis kära du
därför skriver jag detta till dig nu.

Kärlekens sötma kan man förnimma
om man rätt man eller kvinna i sitt liv kan finna.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-08-04 16:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet. Din text når fram och når djupet.
2020-08-08

  den nakna poeten
hej min vackra ängel jag fylls ut av avund att någon har fångat ditt intresse jag vet att du kommer att göra honom lycklig när du berättar vem det är för vem skulle inte njuta att få dej i livet vid sin sida för du är så underbar och vacker lycka till att göra någon till värdens lyckligaste man
2020-08-05

  Öknens Ros VIP
Inte lätt att lyckan finna
När man ej är ensam kvinna
2020-08-04
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP