Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dessa enkelspåriga postpubertala sätt att verka spännande och edgy på poetmarknaden / eller / ba måste skriva av mig ps. jag älskar honom, det är rätt löjligt ändå, jag älskar honom så mycket att jag måste lukta på hans hals så fort jag ser honom


KNULLA mig mjukt och kärleksfullt



jag funderar på om jag
blir en annan person om jag
säger till min
supersexiga polispojkvän

som gått med på att göra alla dessa
snuskiga saker
fast det var så ovant och utmanande i början!
med mig

att jag bara vill höra hans vanliga röst
kalla mig älskling och inte
good girl
ibland

att jag vill ha
lätta små pusstryck med
mjuka söta försiktiga
läppar
på halsen
istället för blöta hungriga tungiga passionerade
kyssar
i halsen

att ibland
faktiskt
ibland
vill jag ha vanligt vaniljsex
med honom
kanske till och med
älska
inte bara
knulla så att soffan knakar och grannarna hör
varje gång

kanske
ibland... knulla
men mest...
ha sex
och älska
lite
kanske
även om det är lame och
gammaltpar-igt och vi är alldeles
alldeles!
för unga och nykära och häftiga
för det





Fri vers av mögel
Läst 308 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-08-04 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel